Демократична България“ още в рамките на кампанията категорично е заявила,

...
Демократична България“ още в рамките на кампанията категорично е заявила,
Коментари Харесай

Антоанета Цонева: Ако ИТН ни покани, ще проведем консултации

„ Демократична България “ още в границите на акцията изрично е декларирала, че няма да поддържа държавно управление на ГЕРБ, тази позиция няма да бъде изменена , удостовери в изявление за БНР Антоанета Цонева, народен представител от „ Демократична България “.
Относно второто завъртане на рулетката и приемането на мандат от „ ИТН “ Антоанета Цонева уточни:

Ако тогава Има Такъв Народ насочи покана за съвещания с нас, ние ще проведем такива съвещания . Към момента такива договаряния не се водят. “

Разговорите с Има Такъв Народ, всички съвещания за сформиране на кабинет ще бъдат обществени, увери Цонева в предаването „ Преди всички “.

Няма никакви диалози зад кулисите. Всички диалози, в случай че такива се проведат, ще бъдат обществени . “

Това какъв брой ще бъде дълъг животът на този парламент ще обуслови темпото, с което ще бъдат одобрявани измененията в изборните правила , с цел да може, в случай че има предварителни избори, те да бъдат по новите правила, посочи Цонева.

Непременно би трябвало да се вкара изборен регион „ Чужбина “, да се реши трайно въпросът със усложненията за гласоподаване в чужбина, съобщи още Антоанета Цонева, като очерта най-малък пакет от законодателни промени.

В нашия законопроект ние не разделяме света на Турция и останалия свят “, разяснява тя.

По думите й би трябвало да завърши и дългата борба за видеонаблюдението на преброяване на бюлетините, както и да има електронно събиране на подписи за изборите.

Между нас и Движение за права и свободи не може да има колаборация . Едва ли има по-радикална позиция от тази на „ Демократична България “ по отношение на метода, практиките, модела, открит от взаимоотношението Борисов – Доган “, означи Антоанета Цонева. Тя добави, че Демократична България ще предложи парламентарна анкетна комисия за Росенец.

„ Имаме разлики, имаме и пресечни точки. Мнозинството е хетерогенно “, сподели още Цонева.

Цялото изявление слушайте в звуковия файл.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР