Демократична България обяви листите с кандидатите си за 45-ото Народно

...
Демократична България обяви листите с кандидатите си за 45-ото Народно
Коментари Харесай

Демократична България обяви листите си, с №11 е в бюлетината

Демократична България разгласи листите с претендентите си за 45-ото Народно заседание. Експерти в разнообразни сфери, политици с опит, в това число в изпълнителната власт, само че също и известни актьори намират място в листите.

Експертът по избирателен развой Антоанета Цонева, регионалният ръководител на ДСБ за 23 МИР Петър Маринов, икономистът Георги Ганев и доктор Таня Андреева са измежду имената в листата след лидера Атанас Атанасов в столичния регион.

Съпредседателят на " Зелено придвижване " Борислав Сандов и пулмологът Александър Симидчиев, които са водачи на листи в страната, влизат незабавно след Христо Иванов в 25 МИР в София. В листата са и Бонка Василева и Илина Мутафчиева, известни като едни от младите лица от митингите това лято.

Сред претендентите в 24 МИР, воден от съпредседателя на " Зелено придвижване " Владислав Панев, са и зам.-председателят на ДСБ Цецка Бачкова, ИТ предприемачът Ивайло Мирчев и дипломатът Стефан Тафров от " Да, България! ", Мартин Димитров и други

В листите на Демократична България има и не малко представители на артистичните среди. Сред тях са артистът Стоян Михалев и артистът Веселин Калановски, които са водачи във Варна и Ямбол, музикантът Васил Гюров, който е шести в столичния 24 МИР и Николай Табаков, който води листата в Кюстендил.

Пълните листи по региони вижте в интерактивната карта

Междувременно в ЦИК бяха изтеглени номерата, с които партиите и обединенията ще се явят на парламентарния избор на 4 април. " Демократична България " ще е с № 11 в бюлетина.

" 11 е явен номер за ясна смяна. Хората ще знаят с един елементарен за запомняне номер по какъв начин да гласоподават сигурно за смяна, която е поредна, ясна е като лица зад нея ", разяснява пред публицисти Христо Иванов след тегленето на жребия в ЦИК.

Видео от коментара му вижте.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР