Демократична България няма притеснения и страх от самостоятелно явяване на

...
Демократична България няма притеснения и страх от самостоятелно явяване на
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Вместо да се занимаваме с дълбочинни социологически изследвания, трябва да преведем кораба през бурите

" Демократична България " няма терзания и боязън от независимо явяване на изборите. Демократична България е в отлична кондиция, намираме се в доста добра форма ", съобщи пред Българска национална телевизия Ивайло Мирчев от " Да, България ".

Категоричен е, че не може да се приказва за пропуснати изгоди след решението на " Продължаваме промяната " да не се явят дружно с Демократична България на изборите.

" Ние почитаме решението на сътрудниците от Политическа партия, само че продължаваме да считаме, че верният път беше да предложим на хората антикорупционна коалиция, да предложим политическа мощ, която да подсигурява и продължи евроатлантическата ориентировка на страната и да ни преведе през рецесиите ", сподели той. Сравни България с транспортен съд, който е в бурно море от рецесии - икономическа, здравна, военна и наближаваща криза.

" Българите чакат водачество и държавническо държание. Трябва да предложим решения. Вместо да се занимаваме с дълбочинни социологически проучвания, би трябвало да преведем кораба през бурите. Това беше задачата пред Демократична България ", посочи Мирчев.

Същественото беше в действителност да излезем дружно, да предложим общ политически индивид - антикорупционна коалиция, сподели още той, представен от БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР