Демократична България иска от Борисов ясна позиция за Орбан и

...
Демократична България иска от Борисов ясна позиция за Орбан и
Коментари Харесай

Демократична България иска от Борисов ясна позиция срещу Орбан

" Демократична България " желае от Борисов ясна позиция за Орбан и се обръщат се към него, н е тъй като му имат вяра, а тъй като по силата на изборните резултати е водач на най-голямата българска партия и министър-председател на всички българи .

" България е по-важна от нашите разлики ", пишат в свое отворено писмо до премиера от обединяването.

Те изясняват и че е получил гласовете на доста български жители, които желаят България да бъде част от Европа , " мощен и пълноправен член на Европейски Съюз, а не далечна външна страна, троянски кон на източни диктатори ".

Днес, съгласно тях, цяла България е изправена пред значимо решение , дали ще бъде част от мощна и единна Европа, дали ще бъде пълноправен член на ядрото на Европейски Съюз или ще се върне обратно в бедността и несигурността на 90-те години .

 Борисов не схваща за какво Орбан се тревожи, че
Борисов не схваща за какво Орбан се тревожи, че " Фронтекс " ще следи

Отговаряме на критериите, неотложно можем да бъдем признати в Шенген

Важното за тях е, дали дружно с европейските сътрудници " ще изградим Европа, която може да отбрани прават а, сигурността и достойния живот на всеки собствен жител. Европа, която може да наложи мощна обща политика против незаконната миграция и тероризма. Европа, която може да се опълчи на корупцията и проведената престъпност. Европа, която пази персоналната независимост, свободата на словото и свободата на предприемачеството даже тогава, когато корумпирани властници желаят да ги подтиснат ".

" Демократична България " схващат, че Борисов има персонален интерес да работите против единна Европа , тъй като не съблюдава европейските стандарти за правораздаване, конкуренция, свободни медии.

Те разясняват и че схващат и интереса на олигарсите, които го поддържат - за тях единна Европа значи завършек на безнаказаното крадене на парите на българските и европейски данъкоплатци.

 Орбан: Унгария обмисля правни дейности против решението на Екологичен потенциал
Орбан: Унгария обмисля правни дейности против решението на Екологичен потенциал

Орбан чака " сериозен юридически спор " за решението.

" Разбираме и зависимостите на Вашата партия и съдружните Ви сътрудници от режима в Кремъл - зависимости, които естествено Ви подреждат до пуделите на Путин в Европейски Съюз, до Орбан, ЛьоПен и Салвини . До тези, които блокират общата миграционна политика, общата енергийна политика , общата битка с корупцията ", пишат още те.

Обединението смята за нужно да подсети на премиера, че " българският народен интерес е противопоставен на ползите на олигарсите и източните диктатури, тъй като българският народен интерес е над партийните му зависимости и ползи ".

" В прорез с българския интерес, Орбан застана на страната на съперниците на присъединението на Македония към Европейски Съюз и НАТО на идния референдум, като поддържа прокремълската позиция на ВМРО-ДПМНЕ ", изясняват те.

От обединяването допълват, че шикалкавенето и опитите да се крие зад Сидеров няма да оказват помощ и заемането на ясна позиция по проблема " Орбан " е неизбежно.

 Каракачанов и Симеонов желаят позиция на Министерски съвет за процедурата против Унгария
Каракачанов и Симеонов желаят позиция на Министерски съвет за процедурата против Унгария

Санкциите са поради твърдата й политика против мигрантите, уверени вицепремиерите

За " Демократична България ", Борисов е изправен пред дълготраен избор за идентичността на ГЕРБ и, " което е извънредно по-важно, за мястото на България в границите на изменящия се Европейски Съюз ".

" Ако Ви е останала някаква лична воля за отбрана на националния ни интерес, пробвайте да застанете, най-малко външно, до водачите на единна Европа - до Себастиан Курц и Австрия, до Еманюел Макрон и Франция, до Ангела Меркел и Германия, до Марк Рюте и Холандия ", приканват те.

" Ако пък нямате тази мощ - дано всеки български жител види ясно същинското лице на Вашето ръководство, с цел да избере бъдещето си оттук насетне, а ГЕРБ намерено да се назова Граждани за евразийско развиване на България ", допълват от обединяването.

 Лидерите на Европейски Съюз без прогрес в изглаждането на разликите по отношение на мигрантите
Лидерите на Европейски Съюз без прогрес в изглаждането на разликите по отношение на мигрантите

Договориха се Европейски Съюз да си сътрудничи по-тясно с Египет по тематиката
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР