Демократична България има много силен потенциал да подкрепи едно управление

...
Демократична България има много силен потенциал да подкрепи едно управление
Коментари Харесай

Христо Иванов призова Има такъв народ към по-конкретен разговор за управление

" Демократична България " има доста мощен капацитет да поддържа едно ръководство на смяната, да бъде мощ за смяната. Реалността е, че ние се явихме на предходните избори с искане за мандат от жителите, само че те се произнесоха. Мнозинството от жителите гласоподава за смяна, само че разпореди задачата за смяна на " ИТН ". Това съобщи водачът на " Демократична България " Христо Иванов пред Българска национална телевизия.

" Ако ”Има подобен народ “ (ИТН) тръгне към осъществяване на идея за ръководство, т.е. това значи идея и избрани фигури, тези диалози биха станали доста по-ясни и в този смисъл моят апел е да се направи подобен опит ", сподели Иванов.

" Ние от " Демократична България " е значимо да кажем, че сме подготвени с градивно изпитание в това отношение, без да слагаме някакви ограничаващи условия, несъмнено, това не значи, че ние при всяко изискване ще сме съгласни да подкрепим всяко ръководство. Ние имаме ясна стратегия за смяна ", продължи той.

По думите му шестте минали парламентарни дни са посочили, че " болшинство на смяната не може да се чака ".

" Видяхме, когато стана дума за Иван Гешев, по какъв начин систематичните партии си спомниха за своите задължения неразбираеми към прокуратурата и се изправиха в една фаланга да го пазят ", сподели водачът на " Демократична България ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР