Демократична България има много силен потенциал да подкрепи едно управление

...
Демократична България има много силен потенциал да подкрепи едно управление
Коментари Харесай

Христо Иванов: Демократична България има силен потенциал да подкрепи едно управление на промяната

" Демократична България " има доста мощен капацитет да поддържа едно ръководство на смяната, да бъде мощ за смяната. Реалността е, че ние се явихме на предходните избори с искане за мандат от жителите, само че те се произнесоха. Мнозинството от жителите гласоподава за смяна, само че разпореди задачата за смяна на " ИТН ". Това съобщи водачът на " Демократична България " Христо Иванов.

" Ако Има Такъв Народ тръгнат към осъществяване на идея за ръководство, т.е. това значи идея и избрани фигури, тези диалози биха станали доста по-ясни и в този смисъл моят апел е да се направи подобен опит ", сподели Иванов.

По думите му шестте минали парламентарни дни са посочили, че " болшинство на смяната не може да се чака ".

" Видяхме, когато стана дума за Иван Гешев, по какъв начин систематичните партии си спомниха за своите задължения неразбираеми към прокуратурата и се изправиха в една фаланга да го пазят ", сподели водачът на " Демократична България ".

По думите му " Демократична България " ще постави всички нужни старания за сформиране на държавно управление. Според Христо Иванов значимото е това държавно управление да е на смяната, тъй като по думите му болшинството от българските жители дали своят вот за смяна.

" Мандатът отива при Има Такъв Народ, сътрудниците би трябвало да създадат концепцията по какъв начин би трябвало да се случи това от тяхна позиция ", сподели Иванов.

" Ние от " Демократична България " е значимо да кажем, че сме подготвени с градивно изпитание в това отношение, без да слагаме някакви ограничаващи условия, несъмнено, това не значи, че ние при всяко изискване ще сме съгласни да подкрепим всяко ръководство. Ние имаме ясна стратегия за смяна ", продължи той.

По думите му в сегашната обстановка е мъчно да се приказва за смяна, тъй като " новите партии, тези партии, които се идентифицираха като тези партии на митинга, нямат болшинство в този парламент и ще би трябвало да търсят поддръжка от някои от систематичните досегашни политически играчи, което върви с избрани негативи ".

" Ние доста ясно сме завили с кого можем и с кого не можем и ще се придържаме към това, само че парадоксът е, че сега, в случай че се появи индивидът с папчицата, нали знаете тези папчици, които ги дава президентът с мандата и подложи папчицата на гласоподаване в Народното събрание, ще получи супер болшинство, тъй като невидимата коалиция на оставащите, тези, които не желаят да се върви на избори, е много огромна все още ", сподели Иванов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР