Демократична България“ и бизнесмените, атакувани от Спецпрокуратурата“ представлявали най-голямата заплаха

...
Демократична България“ и бизнесмените, атакувани от Спецпрокуратурата“ представлявали най-голямата заплаха
Коментари Харесай

„Демократична България“ и бизнесът „в опозиция“ заплашвали ГЕРБ

„ Демократична България “ и предприемачите, „ атакувани от Спецпрокуратурата “ представлявали най-голямата опасност за ГЕРБ и Бойко Борисов. Това твърди политическият психолог Антоанета Христова.
Анализаторката призна, че и властта дава мотиви на опозицията като със абсурда НАПлийкс.

„ Те са най-видимата съпротива, прави всичко да се обърне посоката на развиване, за предварителни избори и опция да се сменят ръководещите. Независимо, че усилието им с доста огромна възможност да не се увенчае с триумф “, твърди анализаторът в изявление за Фокус.

„ Групата предприемачи “ пък били „ в много сложна обстановка “. „ Тази съпротива действаше по време на предизборната акция, вследствие на положителното ръководство на рецесията, което показва министър-председателят “, споделя Христова.

Трудно обаче се планувал триумфът за Слави Трифонов на локален и парламентарен избор. „ Ако приказваме за София, доста дребна е вероятността за триумф, клони към нулата. Но в по-малки градове в провинцията нещата са разнообразни “.

Местните избори щели да бъдат знак по какъв начин се пренареждат пластовете. „ Дали ГЕРБ съумява да удържи, дали Българска социалистическа партия съумява да усили и дали Слави Тринофов ще се появи някъде и къде “, заключи Антоанета Христова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР