Демократична България даде официален старт на предизборната си кампания със

...
Демократична България даде официален старт на предизборната си кампания със
Коментари Харесай

Демократична България откри предизборната си кампания

" Демократична България " даде формален старт на предизборната си акция със събитие във виртуална среда, излъчено онлайн в обществените мрежи.

Лидерите на трите партии в обединението - Христо Иванов (Да, България), Атанас Атанасов (ДСБ), Владислав Панев и Борислав Сандов (Зелено движение), показаха предизборната стратегия, която нарекоха Програма на вярата.

" България е другото име на вярата. Когато мислим за предишното, когато мислим за бъдещето, България е това, което ни сплотява. България е това, което ни кара да знаем, че на следващия ден може да бъде по положително от през днешния ден. България е нашата вяра, че дружно можем доста повече ", съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

" Но с цел да превърнем тази вяра в действителност, би трябвало деяние. Идват избори. На 4 април можем да променим посоката на страната. Ние, от Демократична България, ви предлагаме това деяние ", добави той

 Христо Иванов
Христо Иванов
Кадър: Официална страница във Facebook на Демократична България

" Демократична България е оня инструмент, който създадохме, с цел да търсим смяната ", съобщи Атанас Атанасов.

Той подсети митингите предишното лято, които желаеха оставката на държавното управление на Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев.

" Сега идва денят - 4 април, с избори да смъкнем това корумпирано държавно управление ", съобщи Атанасов и прикани хората да не се опасяват и да излязат да гласоподават.

" Най-силната ваксина против корумпираната власт в това пандемично време е високата изборна интензивност. Сложете маска и едни ръкавици и излезте да гласувате ", прикани Атанасов.

 Атанас Атанасов
Атанас Атанасов
Кадър: Официална страница във Facebook на Демократична България

" Ще работим преди всичко за това да променим Конституцията, с цел да има действително разделяне на управляващите в страната и законът да се ползва равно, да важи за всички ", сподели Атанасов.

 Владислав Панев
Владислав Панев
Кадър: Официална страница във Facebook на Демократична България

" България има ужасно бъдеще и капацитет. Нашата задача е да предизвикаме измененията ", заключи Владислав Панев. Той посочи, че е належащо администрацията, регулаторите, правосъдната система да работят качествено в услуга на жителите.

" За мен една от задачите е да превърнем политиката в България в скучна работа, каквато е тя да вземем за пример в Швейцария. На 4 април е началото на пътя. Убеден съм, че той ще е сполучлив за Демократична България, тъй че да създадем страната ни прелестно за живеене място ", разгласи Пенев.

 Борислав Сандов
Борислав Сандов
Кадър: Официална страница във Facebook на Демократична България

Борислав Сандов посочи, че на 4 април предстоят решаващи избори, които ще дефинират дали България ще се включи в новата наклонност на рационализация, дали ще рестартира същински стопанската система си и ще взе участие в бъдещето на Европейски Съюз.

" Зелената промяна значи освен рационализация. Означава да се откъснем от монополите в енергетиката, да децентрализираме нашата стопанска система. Това е политиката, която България би трябвало да следва. Време е за тази смяна, която се случва на всички места по света, да стартира да се случва и в България. Нека дружно да го създадем ", прикани Сандов.

" Голямата България не просто е допустима, тя е наш дълг. " Демократична България " си слага три огромни дела - свободата, модернизацията, законността.

Свободата е най-големият мотор за персонална самодейност, модернизацията е ключът към развиването, законността значи истина. Тези три обаче зависят от индивида. Всичко зависи от хората.

" Първата цел на всички политики, които ние предлагаме, е в България да се раждат повече деца, те да бъдат отглеждани добре и да остават тук, образованието да бъде качествено, налично и обърнато към бъдещето на всяко дете ", сподели още Христо Иванов.

" Ние не просто би трябвало да си сложим за цел българите от чужбина да се връщат, ние би трябвало да си сложим за цел България да стигне до всяка точка на света, където има и един българин, който желае да резервира връзка със страната. Една страна е толкоз огромна, колкото са огромни фантазиите и волята на хората ѝ ", приключи той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР