Демократическата партия на САЩ е подала многомилионен иск към Русия,

...
Демократическата партия на САЩ е подала многомилионен иск към Русия,
Коментари Харесай

Демократическата партия на САЩ с многомилионен иск към Русия

Демократическата партия на Съединени американски щати е подала многомилионен иск към Русия, изборният щаб на Доналд Тръмп и WikiLeaks, заяви РИА Новости, базирайки се на документи получени в редакцията на изданието. Те са упрекнати в намесата на изборите за президент през 2016 година

В желае, подаден в окръжния съд на Манхатън, се показва, че високоплатени участници в предизборната акция на Тръмп са се обърнали за помощ към държавното управление и разузнаването на Съединени американски щати, с цел да нанесат удар по Хилъри Клинтън и да оказват помощ на настоящия американски президент, като са нанесли хакерски офанзиви по Демократическата партия и са популяризирали откраднатите от там материали.

„ По време на многочислени срещи, електронни писма и други способи съветските сътрудници са дали да се разбере, че тяхното държавно управление поддържа Тръмп и е готово да употребява открадната информация, с цел да нанесе щета на своя съперник от демократическата партия”, написа още в документа, с който РИА Новости разполага.

Руският сенатор Владимир Джабаров окачестви желае като „ глупав” и че Съединени американски щати не разполагат с доказателства за интервенция на Русия в американските избори. „ Това е изцяло вътрешно американска история, вътрешнополитическият скандал в Съединени американски щати ще продължи, демократите ще продължат с опитите да се стигне до импийчмънт на Тръмп” е мнението на Джабаров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР