Делян Пеевски стана част от комисията по конституционни въпроси. Това

...
Делян Пеевски стана част от комисията по конституционни въпроси. Това
Коментари Харесай

Пак скандали в парламента, този път заради избора на Делян Пеевски за член на конституционната комисия

Делян Пеевски стана част от комисията по конституционни въпроси. Това взеха решение депутатите със 109 гласа " за ". Подкрепата пристигна от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " ИТН ".

" Против " гласоподаваха ПП-ДБ и Българска социалистическа партия. От " Възраждане " бяха в залата, само че не участваха във вота. Вече самостоятелният Радостин Василев също не изрече мнението си.  " Искам да се обърне доста добре внимание, че този избор нямаше да мине, в случай че " Възраждане " гласоподаваха " срещу ". Те не гласоподаваха, с което това гласоподаване мина, което е безспорен израз на лицемерието на цялата им група. Днес ги видяхте - не ги съдете по думите, а по дейностите ", сподели Искрен Митев от ПП-ДБ в пояснение на другия си избор. 

След него на трибуната излезе и Явор Божанков, който обаче не можа да каже нищо, защото бе обсаден от депутатите на Костадин Костадинов, които не му дадоха думата. Втората серия на конфликта от предходната седмица, когато основни настоящи лица още веднъж бяха Божанков и множеството депутати от ПГ на " Възраждане " беше предотвратена от квесторите, които обкръжиха Божанков
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР