Делян Пеевски съобщи голяма политическа новина.Депутатът Делян Пеевски от ДПС

...
Делян Пеевски съобщи голяма политическа новина.Депутатът Делян Пеевски от ДПС
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Ще направим общ законопроект с ПП-ДБ за промени в Конституцията

Делян Пеевски заяви огромна политическа вест.

Депутатът Делян Пеевски от Движение за права и свободи разгласи, че " Продължаваме промяната-Демократична България " готвят нов законопроект за промени в Конституцията, който след това ще обединят с плана на Движение за права и свободи. 

Това заяви Пеевски пред публицисти в коридорите на Народното събрание. 

Цяла заран в кабинета на ДПС текат " совалки ". Сред посетителите на стаята на Движение за права и свободи в Народното събрание бяха водачът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова и съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов, написа. 

Междувременно, през днешния ден съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Делян Пеевски се срещнаха в кабинета на зам.-председателя на Народното събрание Никола Минчев (ПП). След срещата Делян Пеевски съобщи, че са разговаряли " по конституционните въпроси ". По думите му това е бил смисълът през вчерашния ден той и водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ да поддържат кабинета " Денков-Габриел ". 

" И те имат план, който чакаме да го изпратят. Ще забележим от всички планове да създадем един план, който дружно всички ще внесем ", сподели Делян Пеевски. 

По-късно през днешния ден депутатите ще гласоподават назначението на Делян Пеевски като член на конституционната комисия. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР