Деловодството на Софийския градски съд (СГС), което се занимава с

Деловодството на Софийския градски съд (СГС), което се занимава с ...

Има ли коронавирус в служба на Софийския градски съд?

Деловодството на Софийския градски съд (СГС), което се занимава с гражданскоправната материя, не работи в нормален ритъм през днешния ден, като е имало кратко затваряне за дезинфекция. Въпросът е каква е причината – неофициално недоволни от възпрепятстването на работата юристи казаха пред , че сред работещите там има случай на коронавирус. Официална информация с потвърждение засега няма.
РЗИ София не потвърди за такова нещо, но се оказа, че наскоро деловодството е било затворено за денонощие, за да бъде извършена дезинфекция на сградата. Това се е наложило по процедура, след като официално са установени два случая на COVID-19 сред работещи в службата – с тестове.

Гръцките ученици се връщат в клас, ако са с отрицателен Covid тест Гръцките ученици се връщат в клас, ако са с отрицателен Covid тест
В Гърция леко облекчиха мерките срещу коронавируса, но основните ограничения се запазват, предава БНР. Обсъжда се отваряне на заведени...
Сега такава процедура не е задействана, а не е ясно и дали официално е подаден сигнал за болен служител. Юристи, затруднени в получаването на документация по граждански дела, споделиха пред , че в деловодната служба пак има случай на COVID-19, но официално никой не потвърждава, включително от РЗИ още няма такава информация. Ако има такъв случай, процедурата пак изисква да бъде затворен отделът, където е установен случаят и да бъде извършена пълна дезинфекция – по информация на такова нещо към момента не е сторено.

Източник: actualno.com