Деловодството на Софийския градски съд (СГС), което се занимава с

...
Деловодството на Софийския градски съд (СГС), което се занимава с
Коментари Харесай

Има ли коронавирус в служба на Софийския градски съд?

Деловодството на Софийския градски съд (СГС), което се занимава с гражданскоправната материя, не работи в естествен темп през днешния ден, като е имало малко затваряне за стерилизация. Въпросът е каква е повода – импровизирано недоволни от възпрепятстването на работата адвокати споделиха пред, че измежду работещите там има случай на ковид. Официална информация с удостоверение към този момент няма.
РЗИ София не удостовери за такова нещо, само че се оказа, че неотдавна деловодството е било затворено за денонощие, с цел да бъде осъществена стерилизация на постройката. Това се е наложило по процедура, откакто публично са открити два случая на COVID-19 измежду работещи в службата – с проби.
 Гръцките възпитаници се връщат в клас, в случай че са с негативен Covid тест Гръцките възпитаници се връщат в клас, в случай че са с негативен Covid тест
В Гърция леко облекчиха ограниченията против ковид, само че главните ограничавания се резервират, предава БНР. Обсъжда се отваряне на заведени...
Сега такава процедура не е задействана, а не е ясно и дали публично е подаден сигнал за болен чиновник. Юристи, затруднени в приемането на документи по цивилен каузи, споделиха пред, че в деловодната работа отново има случай на COVID-19, само че публично никой не удостоверява, в това число от РЗИ още няма такава информация. Ако има подобен случай, процедурата отново изисква да бъде затворен отделът, където е открит казусът и да бъде осъществена цялостна стерилизация – по информация на такова нещо все още не е сторено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР