Делото в Америка хвърли нова светлина върху финансовата пирамида OneCoinРужа

...
Делото в Америка хвърли нова светлина върху финансовата пирамида OneCoinРужа
Коментари Харесай

Пепеляшката на прехода и малкия й криптобрат

Делото в Америка хвърли нова светлина върху финансовата пирамида OneCoinРужа и Константин Игнатови завлякоха 4 милиарда от целия свят, оплетоха в лъжливите мрежи и президентски наследник
 
Преходът у нас е белязан с имената на десетки фараони и стотици олигарси. Но към този момент Пепеляшката е една. Тази, която от срамежлива студентка на Острова се преобрази в „ кралица “ на биткойните.
Ружа Игнатова построи интернационална пирамида, в която потънаха над 4 милиарда $, а развръзката по една от най-големите измами, измислени преди време от Понци, пристигна броени дни откакто отбелязахме 30-годишнината от измененията.  
Братът на Ружа - Константин, който през март бе арестуван на летището в Лос Анжелис, тези дни се призна за отговорен по няколко обвинявания, в това число за пране на пари и машинация.
Според данни на проверяващите Ружа и Константин са присвоили над 4 млрд.долата посредством компанията OneCoin.

Сестрата продължава да е в неопределеност

а дребният брат е подписал договорка, съгласявайки се с изискванията на обвинителите, да не получи и други обвинявания.
Според формалните документи данните, които Игнатов е дал „ съставляват опасност за здравето и живота му от трети лица “, по тази причина е допустимо той да бъде включен в американската „ Защита на очевидци “ и да смени самоличността си.
Засега Константин Игнатов към момента няма присъда, само че по обвиняванията до момента го грозят до 90 години затвор поради неговото присъединяване в измамата. Братът на Ружа е защитаван от юриста на Джон Готи и Ел Чапо. Също по този начин той е очевидец и по друго дело около– това против американският юрист Марк Скот, който е упрекнат в пране на пари от облагите на компанията.
По време на делото Игнатов станаха любопитни няколко  детайлности. Едно от тях е към изгубването на Ружа Игнатова, чието местоположение е незнайно от години.
По думите на Константин, сестра му живеела в София преди да изчезне. Те разговаряли по отношение на критиците на OneCoin, като Ружа ги определила като „ злобари “. Тя се страхувала, че неин

непосредствен човек ще я разкрие пред ФБР

Игнатов твърди, че сестра му го помолила да й закупи билети за Виена и по-късно за Атина. Мъжът разкрива, че не е разговарял със сестра си от нейното изгубване. Дори наел частен детектив да я открие, само че без триумф.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР