Делото срещу генералния директор на Българската национална телевизия Константин Каменаров

...
Делото срещу генералния директор на Българската национална телевизия Константин Каменаров
Коментари Харесай

Отново отложиха делото срещу генералния директор на БНТ

Делото против генералния шеф на Българската национална телевизия Константин Каменаров беше отсрочено още веднъж, този път поради болен член на правосъдния състав. Следващото съвещание е планувано за 25 март.

Каменаров апелира пред Софийския градски съд условната си присъда за шофиране след приложимост на алкохол. Ако наказването му бъде доказано и от втората инстанция, той няма да може да продължи да заема поста на общоприет шеф на Българска национална телевизия.

Дотук процесът беше отлаган няколко пъти - за задължения или болести на Каменаров или на юриста му. Около последното отсрочване имаше проблем, откакто стана ясно, че до момента в който е бил болен, генералният шеф на Българска национална телевизия е бил в командировка в Брюксел. Проверка, разпоредена от арбитър Руси Алексиев, сподели, че всичко към здравния документ, с който Каменаров отсрочи делото, е по разпоредбите.

Днес това не беше коментирано в правосъдната зала. След като стана ясно, че младши арбитър Габриела Лазарова е болна, всички страни в процеса се сплотиха, че това е безспорна спънка за предоставяне ход на делото всъщност и по този начин то беше отсрочено, отбелязва БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР