Делото срещу бургаския рецидивист Стамен Димитров, по прякор Маринката, за

...
Делото срещу бургаския рецидивист Стамен Димитров, по прякор Маринката, за
Коментари Харесай

Ъндърграунд героят от Бургас Маринката пак удари кьоравото

Делото против бургаския рецидивист Стамен Димитров, по прякор Маринката, за закана за ликвидиране и тормоз над бившето му гадже не потегли и през днешния ден в Районния съд. Случаят е от преди година и половина, само че стига до правосъдната зала едвам в този момент.

Димитров се яви почтително на разпоредителното съвещание, на което трябваше да се реши ходът на целия развой, само че даже и това не се случи. Причината бе много изненадваща. Адвокатът на Маринката – Радослав Николов се отхвърли да го съставлява.

„ Нямам контакт от месеци с него. От близо година го търся за психиатричната експертиза, а не мога да открия. Невъзможно е да се провежда отбрана по този начин”, съобщи Радослав Николов.

Маринката изрично отхвърли да се съставлява самичък в правосъдната зала и за районния магистрат Катя Георгиева не остана различен вид, с изключение на да отсрочи делото за началото на идната година.

Срещу Димитров има повдигнато обвиняване за „ закана за ликвидиране или друго закононарушение срещу личността или парцела на другиго”. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи до 6 години затвор.

Според обвинителния акт Маринката преследвал някогашната си възлюбена след раздялата им, заплашвайки я 4 пъти с ликвидиране. Извадил даже и нож. Всичко това се случило при започване на м. година – от януари до април.

„ Ще те заколя! Няма да си с мен, само че няма да си и с различен! “, крещял рецидивистът против беззащитната жена.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: Флагман.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР