Делото на Атанас Атанасов срещу сина на Сава Чоролеев –

...
Делото на Атанас Атанасов срещу сина на Сава Чоролеев –
Коментари Харесай

Мистериозен свидетел отложи процеса срещу сина на Сава Чоролеев и гарда му Божидар Георгиев, спретнали меле в дискотека

Делото на Атанас Атанасов против сина на Сава Чоролеев – Стоян и гарда му Божидар Георгиев за нахлуване в дискотека „ Вижън” в Слънчев бряг, което трябваше да започва през днешния ден в Районния съд в Несебър, бе отсрочено, оповестява " Флагман ".

Причината – приканване на тайнствен очевидец на отбраната, който не съумял да се яви на днешното съвещание, само че ще го направи за идващото. Показанията му били от значително значение, пледираха юристите на Чоролеев и Божидар Георгиев. Това бе задоволително съображение за арбитър Нина Моллова-Белчева да отсрочи съвещанието и насрочи нова дата – 27 април.

Делото против Чоролеев и Георгиев е наказателно дело от частен темперамент за нанасянето на лека телесна щета на Атанас Атанасов. Проверка сподели, че на 4 декември м.г. прокуратурата е прекратила досъдебното произвеждане, тъй като го е счела за „ незначителен случай” и в този момент единствената опция на Атанасов да се отбрани е наказателно дело от частен темперамент.

Ако бъдат приети за отговорни Стоян Чоролеев съвсем несъмнено ще бъде освободен по чл.78а и ще заплати само санкция, до момента в който за Георгиев обстановката е по-сложна.

Днес при снемането на показанията стана ясно, че той работи в една от компаниите на Чоролеев и извършва ролята на гард на младия правоприемник на боса. Георгиев обаче има предходни престъпни регистрация и осъждания и сигурно не може да се отърве от наказателна отговорност.

Според Атанас Атанасов той е бил атакуван от Стоян Чоролеев и гарда му Божидар Георгиев в дискотека „ Вижън” в Слънчев бряг.

В основата била тогавашната другарка на Атанас – някогашно гадже не сина на Чоролеев. Стоян щом я видял с различен се изнервил, почнал да се заяжда с нея, да я души и удря, твърди Атанасов. Той се опитал да отбрани гаджето си, е повален с един удар от Божидар Георгиев, извънредно професионален, пратил го в безсъзнание, без да оставя тежки забележими следи по тялото му, изясни преди седмица Атанас Атанасов.

След случая мистериозно изчезват видеозаписите, само че потърпевшият има двама очевидци, които ще бъдат разпитани пред арбитър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР