Делничните вечери ще се превърнат в празник на знанието от

...
Делничните вечери ще се превърнат в празник на знанието от
Коментари Харесай

„Голямото преследване“ стартира на 5 септември по NOVA

Делничните вечери ще се трансфорат в празник на знанието от 5 септември с най-новото предаване на NOVA – „ Голямото гонене “ . От понеделник до петък в 18:00 ч. емблематичният водещ Ники Кънчев ще показва най-големите мозъци в България, а към него ще се причисли А тимът на знанието – четирима професионални „ преследвачи “.

“Очаква ни една игра от ново потомство. Модерният вид на тези игри на знанието бяха въведени от NOVA, с което можем да се гордеем. Сега следва още по-голяма гражданска война с „ Голямото гонене “ – с изключение на участници ще има и „ преследвачи “, а студиото е в действителност галактическо “, показа Ники Кънчев в

Членовете на елитния тим от най-знаещите хора в България са Миглена Драганова, Любомир Братоев, Пламен Младенов и Мартин Иванов. Всеки от тях разполага с безспорни познания в голям брой разнообразни посоки, необятен набор от разностранни ползи, забележителна обща просвета и голям брой достижения.

Знанието е метод на живот за „ преследвачите “, а главната им цел в „ Голямото гонене “ ще бъде да предизвикат обществото да мисли и да се обърне към себеусъвършенстването. За да нареждат своите присъщи черти, те ще са разпознаваеми като дамата с изострен разум, която ще носи неприятен шанс на незнаещите участници –,, за който незнанието ще бъде неприемливо,, който ще бъде подготвен да напише слаба оценка на неподготвените играчи и, който ще провокира на двубой всеки, осмелил се да хвърли ръкавица на знанието.
 Дама Пика NOVA
" Истинският тест е, когато участниците се изправят против преследвачите в директна борба. Те ще санкционират всяка неточност и всяко неведение. Предстои ни да забележим едно ново предизвикателство за мозъка от 5 септември по NOVA “, добавя Ники Кънчев.
 Професорът NOVA
От понеделник до петък в 18:00 ч. участниците в телевизионната игра „ Голямото гонене “ ще би трябвало да показват своите познания, като отговорят на въпроси, чиито брой може да доближи до 210 единствено в едно предаване.
 Мъдрецът NOVA
При всяка опция „ преследвачите “ ще пробват да спрат състезателите по пътя им към успеха и паричната премия. Сумата, която играчите могат да завоюват, е неограничена и зависи само от техните познания и храброст да поемат опасности.
 Черният рицар NOVA
Не пропускайте „ Голямото гонене ” всяка делнична вечер от 5 септември по NOVA!

Повече информация може да откриете във на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР