Dell Technologies, най-голямата частна технологична компания, празнува първата си годишнина

...
Dell Technologies, най-голямата частна технологична компания, празнува първата си годишнина
Коментари Харесай

Dell Technologies празнува първа годишнина като най-голямата частна технологична компания в света

Dell Technologies, най-голямата частна софтуерна компания, чества първата си годишнина след историческото обединение на Dell и EMC. В първата година от основаването си, компанията образува общ търговски екип на Dell и Dell EMC и сътвори дистрибуторски канал Dell Technologies на стойност от 35 милиарда щатски $, като прибави и 10 000 нови бизнес клиента в портфолиото на Dell EMC. Освен това, Dell EMC записва избухлив растеж на приходите (почти двойно спрямо предходните най-хубави резултати) при клиенти с по-ниска пенетрация1 в първата половина на 2017 година, подхранен от продажбите на сървъри, както и решения за предпазване и конвергирана инфраструктура.

Dell Technologies реализира тези резултати, като паралелно с това бързо погаси дълг от почти 9,5 милиарда2 щатски $ и продължавайки да влага нападателно в най-иновативните технологии. Като ранно доказателство за това, без значение проучване на IDC разкри, че от клиентите по света3 имат вяра, че Dell и EMC са изпълнили обещанията, поети преди сливането.

Dell Technologies също разгласи, че GE - най-голямата цифрова индустриална компания в света - е подписала многогодишно съглашение да употребява инфраструктурата на Dell Inc. за потребителски компютърни решения, които ще поддържат непрекъснатите старания на GE в посока цифрова промяна. В рамките на това съглашение, Dell Inc. става главният снабдител на ИТ инфраструктура за GE. Тази договорка е една от най-големите неправителствени покупко-продажби в историята на Dell Technologies, Dell и EMC.

Dell Technologies също разгласява и Годишен доклад за клиентите, демонстрирайки по какъв начин компанията е помогнала на клиентите в последната година да доближат върхов капацитет по пътя към цифровото бъдеще.

Поставихме си висока летва и надминахме личните си упования, " сподели Майкъл Дел, ръководител и изпълнителен шеф на Dell Technologies. " Направихме огромни крачки в последната година в посока по-добре да служим на клиентите си, които са държавни управления, бързо растящи дребни бизнеси и някои от най-големите компании в света. Те назовават Dell Technologies своя най-стратегически ИТ сътрудник. И това е единствено началото за нас. "

Семейството от бизнеси в границите на Dell Technologies включва Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream и VMware. То е пазарен водач, оценен на стойност 74 милиарда щатски долара4 и има най-голямото портфолио в промишлеността, покривайки всички решения от периферията до дейта центъра и до облака.

Допълнителни достижения в първата година на компанията:

ИНВЕСТИЦИИ - Dell Technologies продължава да влага годишно 4,5 милиарда $ в нововъведения и разработки . Компанията влага спомагателни 100 милиона $ в новаторски стартъп компании, фокусирани върху технологии на бъдещето, като изкуствен интелект, машинно образование (machine learning), „ Интернет на Нещата ", геномика и други чрез Dell Technologies Capital. От приключването на сливането, компанията се е заела да влага на части съвсем 1 милиард $ в екипа си, пазарната си тактика и технологиите в своите основни области на напредък.

ПАЗАРНО ЛИДЕРСТВО - Dell EMC PowerEdge сървърите презвеха най-близкия си съперник и станаха най-продавания в света x86 сървър 5 на база доставени бройки, а Dell EMC зае първото място при доставчиците на конвергирани системи 6. Компютърният пазар на Dell продължи да пораства, като означи 18 следващи тримесечия, в които пазарния дял на компанията се усилва на годишна база 7 . Dell също бе номер 1 при доставките на работни станции в международен мащаб 7 и номер 1 при международните доставки на монитори 8. Dell EMC резервира своята първа позиция при All-Flash решенията за предпазване 9 за 12-то следващо тримесечие.



НАГРАДИ - Майкъл Дел бе посочен от CRN за н ай-влиятелния водач при ИТ дистрибуторите през 2017. Pivotal стана Гугъл Cloud Technology сътрудник на годината с помощта на непрекъснатите си нововъведения в Pivotal Cloud Foundry в границите на платформата Гугъл Cloud. Фамилията от Unity предпазване на Dell EMC означи 1 милиард $ доходи в първата си година, трансформирайки се в най-бързо растящата гама от артикули за предпазване в историята на компанията. Продукти на Dell завоюваха повече от 60 награди на тазгодишното ревю за потребителска електроника Consumer Electronics Show. Бета програмата VMware Cloud на AWS надмина всички упования за клиенти . SecureWorks бе позиционирана в " квадранта на Лидерите " на Gartner Magic Quadrant за ръководени услуги за сигурност (Managed Security Services - MSS) за девети следващ път.

СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ - Компанията Dell одеве бе включена Списъка на Fortune за положителна смяна на света, и неотдавна бе оповестена от DiversityInc за една от топ 50-те компании, насърчаващи обществено включване като обезпечи на 2,3 милиона младежи по-добър достъп до технологиите посредством грантови схеми и партньорства. По отношение на екологичната резистентност, компанията отклони 99% от индустриалните боклуци от депата за боклуци, оказа помощ на клиентите си да спестят 380 милиона $ от сметки за електричество, като усъвършенства енергийната успеваемост и сътвори първата международна океанска верига на доставките с комерсиално предопределение и се ангажира да трансформира 16 000 паунда от океанска пластмаса в продуктови опаковки. Dell и Dell EMC са вложили общо 4,9 милиарда за материали и услуги от сертифицирани снабдители и дребни бизнеси, чиито притежатели са дами или представители на малцинствени групи.

УСКОРЕНИ ИНОВАЦИИ - Компанията продължава да се развива и да доставя нови и усъвършенствани артикули от корпоративен клас, в това число:
Нови потребителски оферти като новаторския интелигентен работен плот Dell Canvas , Precision 7720 VR-съвместима мобилна работна станция, XPS 13 2-в-1, Latitude 7285 2-в-1 с безжично зареждане, и UltraSharp 8K екран с първия в света 32-инчов 8K екран 14G Dell EMC PowerEdge сървъри , идеална основа за облака, аналитични приложения или софтуерно дефинирани дейта центрове Обновяване на портфолиото с решения за предпазване при решенията от висок и междинен клас Нови ScaleIO Ready Nodes и Elastic Cloud Storage , основани върху Dell EMC PowerEdge сървъри Разширение на опциите на Dell EMC при отбрана на данните в облакка, както и поддръжка за VMware vSphere и VMware Cloud на AWS Сериозни новости при водещото решение за предпазване Data Domain protection и въвеждане на интегриран Data Protection Appliance Нови Open Networking решения, операционната система Dell EMC OS10 и новата стратегия Service Provider Solutions Dell EMC ProDeploy Suite , основан да оказва помощ на клиентите да внедряват компютрите си с по-голяма скорост, по-малко старания и повече надзор
ВЕРИГА НА ДОСТАВКИТЕ - Чрез комбинираната си верига на доставките и невероятна опция да доближи, обслужи и поддържа клиенти в целия свят, Dell доставя 2,55 единици технологии за секунда (40 милиона компютри, 2,5 милиона сървъра/корпоративни артикули, 45 милиона S&P единици). Само 27 след приключването на сливането, компанията достави първият си интегриран Dell и EMC артикул .

Gartner опровергаване

Организацията Gartner не предлага нито един продавач, артикул или услуга, разказани в научните й публикаци и не поучава потребителите да избират единствено тези снабдители с най-високи оценки или друго обозначение. Изследователските изявления на Gartner се състоят от мненията на изследователската организация на Gartner и не би трябвало да се поясняват като в действителност изказвания.


За Dell Technologies

Dell Technologies е неповторимо семейство от компании, което дава главната инфраструктура на организациите за създаване на цифрово бъдеще, трансформиране на ИТ и отбрана на техния най-съществен актив: информацията. Компанията обслужва клиенти от всевъзможен мащаб в 180 страни - вариращи от 98% от Fortune 500 фирмите до обособени консуматори - с най-изчерпателното и новаторско портфолио от промишлеността от периферията, до ядрото, до облака.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР