Декември ще ни поднесе много интересни изненади, ще ни подари

...
Декември ще ни поднесе много интересни изненади, ще ни подари
Коментари Харесай

6 зодии с НОВИНА през декември

Декември ще ни сервира доста забавни изненади, ще ни подари непредвидени дарове от Съдбата и ще ни накара да се почувстваме доста щастливи. Ето кои са зодиите, които ще получат забавна вест за себе си или своите близки през декември 2020 година
Телец: През декември Телците могат да чакат доста забавни събитие в персоналния си любовен живот. Новината за тях ще пристигна още в средата на месеца, когато ще схванат, че следващата година ще ги чака женитба! А за тези, към този момент минали през това, следва да научат, че ще стават родители. Има ли по-вълнуващи събития в живота на човек от тези? Телците са същински късметлии и декември за тях ще е паметен.
Близнаци: Близнаците имат няколко фантазии, които нямат самообладание да осъществят, само че Съдбата все не им ги сервира. За тази Коледа обаче ще получат сантиментално предложение за брак, което ще извърши сърцето им с благополучие. Хубавата вест ще зарадва близки и познати и ще накара всички да се радват доста за влюбената двойка.
 Какво да чака всяка зодия в ЛЮБОВТА през декември 2020 година Какво да чака всяка зодия в ЛЮБОВТА през декември 2020 година
Декември ще ни посрещне с доста магии, изключително що се отнася до любовта. Зодиите ще имат хубави прекарвания, даже да се появят тру...
Лъв: Лъвовете ще научат доста добра вест за здравословното си положение или здравословното положение на някой доста непосредствен човек. По Коледа стават чудеса и би трябвало да отворим сърцата си за тях. Няма нищо по-важно от здравето, дано Лъвовете имат най-сетне един спокоен интервал и да се порадват на коледните празници, както прилича.
Дева: Девите са същински късметлии и ще го научат още този декември. Попринцип те не си падат да вземат участие по всякакви игри в награди, тъй като не имат вяра, че имат толкоз огромен шанс. Тази Коледа обаче ще е друга. Малко преди Нова година ще схванат, че са спечелили огромна премия от игра, в която даже са не запомнили, че са взели участие. Не е ли ужасно?
Козирог: Козирозите желаят всичко тук и в този момент, само че за някои неща би трябвало да се изчака малко повече. Хубавото е, че тяхното време идва и новината за тях е, че ще стартират нова и вълнуваща връзка. Любовта идва тъкмо тогава, когато напълно си изгубил религия в нея и няма нищо по-хубаво от това. Ще срещнат новата си обич онлайн и нещата бързо ще прераснат във връзка, а скоро и в взаимно общуване.
Риби: Скоро Рибите ще се похвалят с огромна вест, за която към момента даже не подозират. Декември ще стартира напълно умерено и без някакви изгледи да се случи нещо непредвидимо. Обаче към средата на месеца ще научат най-голямата вест, а точно това, че през 2021 година ще станат родители! Щастието ще е както за тях и половинката им, по този начин и за цялото семейство. Ще бъде една незабравима и вълнуваща Коледа. Насладете ѝ се!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР