Дефанзивният полузащитник на Лудогорец – Анисе Абел, призна, че отборът

...
Дефанзивният полузащитник на Лудогорец – Анисе Абел, призна, че отборът
Коментари Харесай

Анисе: Трябваше да бием Еспаньол, и то категорично

Дефанзивният полузащитник на Лудогорец – Анисе Абел, призна, че тимът е доста отчаян след загубата от Еспаньол с 0:1 . Мадагаскарецът подчертава, че „ орлите” е трябвало да победят испанците, и то по безапелационен метод, само че Еспаньол е разучил добре разградчани.

„ Разочаровани сме, и то доста, защото трябваше да спечелим по безапелационен метод, само че не се случи. Опитахме всичко, само че мисля, че Еспаньол ни е анализирал доста добре и стояха добре на терена. Беше мъчно да играем против тях, само че се надявам след две седмици всичко да се промени и да имаме триумф като гост”, призна Анисе.

„ Не са по-добър от нас. Това го показахме в последните два мача в Лига Европа, само че по този начин е във футбола. Трябва да останем с високо вдигнати глави и да се трудим още по-здраво. Разочаровани сме, защото искахме да бием. Това, което би трябвало да създадем в този момент, е в идващите три мача да играем добре. Имаме огромни шансове да се класираме напред. Трябва да дадем всичко от себе си и да създадем това, което правихме в първите два мача”, приключи опорният халф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР