Дефанзивният халф на Борусия Мюнхенгладбах Денис Закария е напът да

...
Дефанзивният халф на Борусия Мюнхенгладбах Денис Закария е напът да
Коментари Харесай

Германски грандове изпреварват Ман Юнайтед, Ливърпул и Ювентус за звезда на Гладбах

Дефанзивният халф на Борусия Мюнхенгладбах Денис Закария е напът да се трансформира в едно от най-горещите имена на трансферния пазар, откакто стана ясно, че няма да възобнови договора си, а през лятото ще смени клубната си принадлежност безплатно.

Спортният публицист Фабрицио Романо твърди, че немските грандове Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд са любимци все още за подписа на швейцареца, като по този начин изпреварват Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Ювентус, които също наблюдават обстановката към него.

Гладбах е подготвен да продава още в този момент, стига да получи €7 млн. за услугите на своята звезда, само че в актуалната финансова рецесия мъчно някой би се съгласил, пък било то и за халф от класата на Закария.

25-годишният бабанка е определян от медиите в Швейцария за най-хубавия състезател в националния им тим, тъй че сигурно в слуховете има много меродавност.

Denis Zakaria. FC Bayern and B. Dortmund are pushing. Man United had talks with agents but have not submitted any proposal, Liverpool won’t sign him in January. Premier League move seems unlikely.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР