Дебютната книга за деца на музикалната легенда Пол Макартни Хей,

...
Дебютната книга за деца на музикалната легенда Пол Макартни Хей,
Коментари Харесай

Детската книга на Пол Макартни Хей, дядо Готин! излезе у нас

Дебютната книга за деца на музикалната легенда Пол Макартни " Хей, дядо Готин! " към този момент е на българския хартиен пазар, заяви издателят " Сиела ".

Накратко казано, книгата е за един воин, наименуван дядо Готин, който въплъщава всички дядовци на всички места по света, споделя именитият бийтълс. Дядо Готин има четири внуци и ги назовава хлапаци. " Те доста го обичат и дружно поемат на какви ли не завършения. А той си пада малко нещо вълшебник, ще видите в книгата. Исках да напиша тази история за всички дядовци и баби – и за техните деца – с цел да могат да им го четат преди лягане ", споделя считаният за един от най-красноречивите поети и визионери на нашето време.

Историята на неуморния откривател, който умее неподозирани магии, е разказана от Макартни със искреност и възприятие за комизъм. С помощта на магическия си компас дядо Готин поема на странствуване с четиримата си внуци в търсене на нови завършения. Да яздят летящи риби, да бягат от развилнели се бизони и да бъдат преследвани от лавини за децата е просто всекидневие, когато са в компанията на своя дядо.

От момента, в който написа първата си ария на 14 години, Пол Маккартни поема по стъпките на кариера, несравнима със своето разнообразие, креативност и въздействие. През 60-те години Пол трансформира света вечно с " Бийтълс”. Не стопира до такава степен, а продължава да покорява връх след връх и като соло реализатор, като създател на " Уингс”, а също и в колаборация с доста международни актьори. До момента Маккартни е притежател на 18 награди " Грами”, а през 1996 година получава звание от кралицата за заслугите му към музикалното завещание на Англия.

Магическото премеждие за цялото семейство оживява с фантастичните илюстрации на Катрин Дърст. Богатите илюстрации трансформират „ Хей, дядо Готин!” в идеална приказка за лека нощ за дребни откриватели. И превъзходен източник на хрумвания за неуморни дядовци и баби по света, с цел да споделят приключенията с внуците си, таман в точния момент преди Коледа, отелязват от издателството.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР