Даяна Ханджиева отново е щастлива с любимия си Кристиян Ставрев,

...
Даяна Ханджиева отново е щастлива с любимия си Кристиян Ставрев,
Коментари Харесай

Даяна от „Фермата“ се събра с бившия

Даяна Ханджиева още веднъж е щастлива с обичания си Кристиян Ставрев, с който сякаш се бе разделила преди да влезе във „ Фермата “. Двойката театралничи дружно за реклама на вино, а в изявление за рекламната акция на напитките споделят, че най-накрая са се разкрили същински. Голяма част от времето двамата прекарват разграничени, тъй като Ставрев учи и играе в Съединени американски щати, а актрисата живее в България.

Разлъката предизвика и изневери, въпреки че те не ги одобряват за такива, поради дистанцията, което ги дели. Въпреки че при пандемията предходната година, спортистът си идва у нас, Даяна влиза във „ Фермата “ като свободна жена. След като излиза обаче, вижда, че Кико, както го назовават приятелите, й е писал всеки ден и ни минимум не се сърди за задявката й с фокусника Данчо. Ханджиева се връща при него: „ Във „ Фермата “ бях взела решения, че съм изчистена, бях го преодоляла.

Включвам телефона си и виждам, че той ми е писал всеки един ден, в който съм била вътре. „ Добро утро, през днешния ден върших това, липсваш ми “, фотоси... От деня, в който влязох до деня, в който излязох. И визиите ми се обърнаха “, изяснява хубавицата за urbn.dir.bg. Сега двамата най-накрая имат задоволително време да бъдат дружно, тъй като Ставрев остава в България. Феновете на Дая от „ Фермата “ обаче жалят гаджето на актрисата поради облика й на мъжемелачка. „ Горкото момче...Жал ми е за него! “, пишат те в обществените мрежи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР