Даян Кийтън смята, че е щастливка - през 50-годишната си

...
Даян Кийтън смята, че е щастливка - през 50-годишната си
Коментари Харесай

Актрисата Даян Кийтън възнамерява да продължи да се снима във филми

Даян Кийтън счита, че е щастливка - през 50-годишната си актьорска кариера е работила с най-великите режисьори, спечелила е премия " Оскар " и по думите й, в никакъв случай не е била подлагана на полов тормоз, съобщи Агенция Франс Прес.
 
На 73-годишната актриса и в този момент се поверяват кино функции. Скоро по екраните ще се появи новият филм " Poms " с нейното присъединяване.
 
Даян Кийтън се е снимала в 68 кино лентата, откогато дебютира като актриса в Холивуд през 1970 година Кариерата й включва присъединяване в поредицата " Кръстникът ", в която е в облика на брачната половинка на персонажа на Ал Пачино, и в редица филми на Уди Алън. Даян остава негова другарка, откакто е била негова муза и обичана актриса. Всъщност през 1978 година тя бе отличена с " Оскар " за най-хубава актриса за ролята си във кино лентата му " Ани Хол ".
 
" Продължавам да считам Уди Алън за собствен другар ", съобщи тя през януари 2018 година, откакто против него бяха обновени обвиняванията в полови похищения от осиновената му щерка Дилън Фароу. Но за разлика от доста актриси, които в разгара на придвижването #Аз също насочиха обвинявания за полови похищения, Кийтън увери, че в никакъв случай не е имала чувството, че е обект на полов тормоз.
 
" Това в никакъв случай не е участвало в живота ми - разясни тя. - Първоначално участвах в прослушвания, а откакто взех присъединяване в сполучливи филми, ми предлагаха още веднъж и още веднъж функции. Наистина имах шанс ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР