Давам висока оценка на служебния кабинет, свършиха много работа. Бих

...
Давам висока оценка на служебния кабинет, свършиха много работа. Бих
Коментари Харесай

Проф. Герджиков хареса служебния кабинет, сравни Слави и Бой...

Давам висока оценка на служебния кабинет, свършиха доста работа. Бих се радвал качествените фрагменти да се задържат и в едно ново държавно управление. Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков. Според него служебният кабинет не служи на партия или на президента, а на България. Той посочи още и обстоятелството, че огромна част от обществото също го утвърждава.

" Все още не се знае от къде ще пристигна поддръжката. Огромна част от препоръчаните имена са напълно непознати, хубаво е те да имат бекграунд. Хубаво, е че огромна част от препоръчаните министри са адвокати ", сподели още професорът. Според проф. Герджиков Ради Найденов е извънредно попадение за външен министър - експерт.

" Не всеки може да извършва качествено дадена политическа линия. Съветниците са по-важни и от министрите, би трябвало добър екип ", разяснява някогашният длъжностен министър председател. Той добави още, че през последните дни губи вяра, че въобще ще се стигне до постоянен кабинет.

По думите му Има Такъв Народ работила с прекомерно високо самочувствие. " Слави Трифонов и Бойко Борисов са един типаж. Вероятно здравословни проблеми въздържат водача на Има Такъв Народ от това да стане министър председател ", изясни проф. Огнян Герджиков.

Настоящия парламент пък разказа като " малко по-култивиран и подобен, какъвто би трябвало да бъде. " Нищо положително не чака ГЕРБ, ерата ГЕРБ си отива ", заключи проф. Огнян Герджиков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР