Датският полузащитник Кристиан Ериксен отправи послание към феновете от болницата

...
Датският полузащитник Кристиан Ериксен отправи послание към феновете от болницата
Коментари Харесай

Кристиан Ериксен с първи думи след инцидента: Благодаря, няма да се предам

Датският полузащитник Кристиан Ериксен насочи обръщение към почитателите от болничното заведение в Копенхаген, където бе настанен след случая, който претърпя по време на мача с Финландия от UEFA EURO 2020, показва Gong.bg

29-годишният футболист се строполи на тревата и единствено бързата интервенция на медицинския екип го избави от съдбовен край. Първоначалните информации бяха за претърпян сърдечен удар, само че предстоят спомагателни проучвания, които ще дадат отговор какво тъкмо е предизвикало колапса му.
" Благодаря, няма да се предам. Сега се усещам по-добре, само че желая да схвана какво се случи с мен. Искам да изразя признателност към всички за това, което сториха за мен ", е споделил Ериксен на своя управител, който популяризира думите му посредством „ Гадзета дело Спорт ".

Мачовете от дълго чаканото Европейско състезание по футбол могат да бъдат проследени в телевизионните канали NOVA, DIEMA, Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3. Всяка от двете медии ще излъчи директно по 27 мача, като откриването, срещата от груповата фаза сред Унгария и Франция на 19 юни и финала на шампионата на 11 юли ще бъдат излъчени взаимно в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР