Датският Мидтиланд представи новото си попълнение Божидар Краев. “Синият” талант

...
Датският Мидтиланд представи новото си попълнение Божидар Краев. “Синият” талант
Коментари Харесай

Мидтиланд представи Божидар Краев

Датският Мидтиланд показа новото си попълнение Божидар Краев. “Синият” гений подписа петгодишен контракт и направи сериозна крачка напред в кариерата си часове преди да навърши 20 години. Ръководството на клуба от “MCX Арена” изрази задоволството си от прехвърлянето на младия българин, който се трансформира в най-резултатния футболист на Левски през последните три сезона.

“Божидар е доста огромен гений. Едва на 19 години той получи късмет да играе за националния тим на България. Краев натрупа доста мачове в шампионата през последните години, умее да играе на разнообразни позиции в офанзива и упованията ни към него са в действителност големи”, показа спортният шеф Клаус Щайнлайн.

“Наистина сме щастливи да имаме състезател като Божидар в редиците си. Всички се надяваме, че акомодацията му към културата и стила на игра в Дания ще бъде сполучлива и след шест месеца или година ще успее да покаже на какво е способен”, добави още босът на Мидтиланд.
Bazhodar Kraev er ny FCM-spiller. Læs mere om købet af det bulgarske stortalent her:https://t.co/kHrwe5foqW#sldk #fcmlive #transferdk pic.twitter.com/BSEbdd8PGp
— FC Midtjylland (@fcmidtjylland) June 20, 2017
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР