Датският футболен национал Кристиан Ериксен е изписан от болница в

...
Датският футболен национал Кристиан Ериксен е изписан от болница в
Коментари Харесай

Кристиан Ериксен е изписан от болница с устройство за контрол на сърцето

Датският футболен национал Кристиан Ериксен е изписан от болница в петък след сполучлива интервенция по слагането на устройство за надзор на сърдечния темп, предадоха международните организации.

29-годишният полузащитник получи ненадейно инфаркт в края на първото полувреме на мача на Дания с Финландия от Европейското състезание предходната събота в Копенхаген. Животът му бе избавен с помощта на бързата интервенция на медицинския екип, който употребява дефибрилатор, с цел да възвърне сърдечната му активност. След дълго спиране, УЕФА реши мачът да бъде удължен, казвайки че това е по избор и на двата тима, само че датчаните изгубиха и по-късно играчи споделиха, че са били под огромен стрес.

След изписването му от болничното заведение в петък Ериксен е посетил съотборниците си в подготвителната база, след което ще се прибере при фамилията си у дома.

" Благодаря за големия брой поздравления. Операцията мина добре и се усещам добре поради събитията. Беше в действителност ужасно да видя момчетата още веднъж след фантастичния мач, който изиграха нощес. Няма потребност да споделям, че ще ги поддържам в понеделник против Русия ", споделя Ериксен, представен в известието на Датския футболен съюз.

Тогава е последният мач на Червения динамит в група Б. Дания загуби с изключение на мача против Финландия и този против Белгия в четвъртък, когато надъхано поведе, само че в последна сметка съперниците им обърнаха мача. В десетата минута играта бе спряна, с цел да се отдаде чест на Ериксен, който е номер 10.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР