Дъстин Хофман Актьорът Дъстин Хофман стана поредното голямо холивудско име,

...
Дъстин Хофман Актьорът Дъстин Хофман стана поредното голямо холивудско име,
Коментари Харесай

Дъстин Хофман също се оказа замесен в сексскандал


Дъстин Хофман

Актьорът Дъстин Хофман стана следващото огромно холивудско име, упрекнато в полов тормоз. Писателката Ана Греъм Хънтър, стажувала в телевизионната продукция с негово присъединяване " Смъртта на комерсиалния пасажер " през 1985 година, разказа пред " Холивуд рипортър " по какъв начин артистът я третирал унизително и я опипвал в продължение на седмици на снимачната площадка.

По това време Греъм била на 17 години. Тя разгласява елементи от дневника си от това време, в който се показва, че още при започване на фотосите артистът я предиздвикал да занесе столове в стаята му, където тя заварила щерка му и друга асистентка, правеща му масаж на врата. Той й предложил да се включи в масажа, което тя направила. След това щерка му и другата асистентка излезли и той изискал от Хънтър масаж на стъпалата. След опит да се измъкне, тя въпреки всичко се съгласила. През цялото време обаче той намерено флиртувал с нея и опипвал задника й.

Цитат от дневника на сегашната писателка споделя: " Една заран, когато отидох да взема поръчката му за закуска, той се ухили и изиска " твърдо сварено яйце и мек клитор ". Антуражът му избухна в смях, а аз си потеглих, изгубила мозъка и дума. После се затворих в тоалетната и заплаках. "

Хънтър споделя и по какъв начин друга асистентка питала Хофман какво желае за обяд, а той декларирал: " Лявата ти гърда ". Когато тя му споделила, че е непоносим, той отвърнал: " Добре, тогава
дясната ", след което момичето го нарекло " прасе " и си тръгнало.

" Днес, когато придружавах Дъстин до лимузината, той посегна на задника ми четири пъти. Всеки път го удрях, мощно, и му споделях, че е стар безсрамник. Той обаче смъкна шапката си, сподели ми обръсната за кино лентата глава и съобщи, че е млад безсрамник, защото има коса ", гласи различен откъс от дневника на Хънтър. Тя добавя, че в случай че продуцентът е бил видял по какъв начин удря Хофмън е щяла да бъде уволнена.

Момичето се оплакало на директния си шеф, само че й било отговорено да търпи в името на кино лентата.

" Днес, когато съм на 49 години, разбирам, че държанието на Хофман се вписва идеално в общия модел на това, на което дамите са подложени в Холивуд. Той беше агресор, аз бях дете, това беше полов тормоз ", обобщава писателката.

Хофман, който тази година чества 80 година, се извини за държанието си.

" Уважавам дамите и се усещам извънредно, че нещо, което може да съм направил, я е сложило в неловко състояние. Съжалявам. Аз не съм подобен човек ", уточни артистът в изказване.

" Гардиън " напомня, че репутацията на Хофман не е идеална. Известен е с това, че на фотосите на " Крамър против Крамър " удря екранната си партньорка Мерил Стрийп, с цел да й " помогне " с осъществяването на сложна сцена и я тормози с диалози за гибелта на приятеля й. Развеждах се, купонясвах с доста опиати и това ме бе изпразнило до прекаленост, оправда се преди време артистът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР