Дъщерята на знаменития бивш френски алпиец и победител в рали

...
Дъщерята на знаменития бивш френски алпиец и победител в рали
Коментари Харесай

Щерката на Люк Алфан дебютира на олимпиада

Дъщерята на популярния някогашен френски алпиец и победител в рали Дакар Люк Алфан дебютира с 15-о място в гигантския слалом на олимпийски игри.

22-годишната Естел Алфан, която кара за Швеция, а не за Франция, даде разочароващо време в първия манш, а на почивката татко й и заречен нова кола, в случай че даде най-хубаво време във втория.

Речено-сторено. Естел Алфан завоюва втория манш и се изкачи в класирането, а в този момент ще се кипри с нов автомобил вместо раздрънкания Фиат Пунто на 170 000 км. Гордият родител също е в Пьонгчанг в ролята на тв коментатор, което му е попречило да гледа старта на щерка си.

" Дразнещо е, че не бях на пистата за първото олимпийско съревнование на щерка си, само че какво да се прави. Успокоявам се, че най-малко не я изнервих с наличието си.

Хванахме дребен бас сред двата манша и в този момент ще би трябвало да го извърша. Естел сподели, че може да кара наедно с най-хубавите. В първия манш направи огромна неточност, само че се активизира. Имам положителни упования за слалома в петък ", разяснява Алфан.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР