Дъщерята на покойния Брус Лий Шанън беше изключително възмутена от

...
Дъщерята на покойния Брус Лий Шанън беше изключително възмутена от
Коментари Харесай

Тарантино отвръща на удара на дъщерята на Брус Лий

Дъщерята на починалия Брус Лий Шанън беше извънредно възмутена от " Имало едно време в Холивуд ", поради методът, по който е показан татко ѝ във кино лентата.
 Шанън Лий, Брус Лий, паметта на татко й и
Защо дъщерята на Брус Лий ненавижда Тарантино

От какво е възмутена Шанън Лий

В него има сцена, в която Брус Лий (в ролята е артистът Майк Мох) се перчи пред група хора и изяснява по какъв начин може да победи всеки в пердах, в това число и Мохамед Али, тъй като ръцете му са " смъртоносни оръжия ". Той и персонажът на Брад Пит стартират да се бият и в последна сметка Пит побеждава Лий.

Според Шанън Лий татко ѝ е показан като нахален гъз и въздух под налягане, а не като човек, който е трябвало да се труди тройно повече от тези хора, с цел да получи това, което на тях им е обещано безплатно.
 Снимка 436627

След изявлението на Шанън Лий, последва и отговор от страна на режисьора. Според Тарантино методът, по който е показан героя, в действителност не е чак толкоз неакуратен, както твърди дъщерята на именития артист.

" Брус Лий беше доста нахален човек ", споделя Тарантино по време на конференция в Москва, като добавя, че съгласно него Брус Лий е приказвал тъкмо по този метод високомерен и надменен метод и е имал тъкмо такова надменно държание.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Movie Facts (@moviefacts) на Юли 31, 2019 в 12:23 PDT

" Брус Лий освен е казвал че може да победи Мохамед Али, само че даже и брачната половинка му Линда Лий удостоверява думите му в първата биография, която в миналото съм чел за него. Тя сподели тъкмо това ", добавя Тарантино.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР