Дъщерята на Николета Лозанова от връзката й с Валери Божинов

...
Дъщерята на Николета Лозанова от връзката й с Валери Божинов
Коментари Харесай

Дъщерята на Николета силно привързана към Ники Михайлов

Дъщерята на Николета Лозанова от връзката й с Валери Божинов е извънредно близка с сегашния мъж на майка си - Ники Михайлов. 9-годишната Никол не крие какъв брой доста обича мъжа на родителката си, въпреки и да нямат никаква кръвна връзка, видя HotNews.

За изключителната им непосредственост показа самата Лозанова, която тази заран разгласява стори, на което ясно се вижда по какъв начин дъщеричката й се хвърля на врата на Михайлов и стартира да го целува по бузата. Случката се развива в автомобила на футболиста, който най-вероятно я води на учебно заведение, а дребната хубавица е супер щастлива от снажния си баща номер 2.



По всичко проличава, че хармонията сред двамата е като сред същински татко и щерка, а в лицето на Николай, Никол несъмнено има още един родител. Момичетата постоянно са привързани доста към своите татковци, като момичето на Ни Ло може да се похвали с двама бащи. Синът на Боби Михайлов обгрижва по всякакъв начин наследницата на обичаната си, неотдавна даже разгласява няколко сторита в Инстаграм от рождения й ден, с което още един път сподели, че обича детето като свое.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР