Дъщерята на Младен Михалев–Маджо, показа палата му. Чаровната Мелина Михалева,

...
Дъщерята на Младен Михалев–Маджо, показа палата му. Чаровната Мелина Михалева,
Коментари Харесай

Доведената щерка на Маджо показа палата му

Дъщерята на Младен Михалев–Маджо, сподели палата му. Чаровната Мелина Михалева, която е доведена щерка на боса, за първи път пусна фотоси от вкъщи му в столичния квартал „ Симеоново ”, видя HotArena.

Имението е строго охранявано, има и жива защита, а от вътрешната страна може да се огледа единствено с дрон. Отделно от това са издигнати и високи зидове, които да държат любопитните надалеч от жителите на дома.

Доведената щерка на Маджо, за първи път показа фотография от имението. Мелина, която е щерка на обичаната на бизнесмена–Милкана, преди дни се дипломира от влиятелно лондонско учебно заведение, написа „ България през днешния ден ”.

25-годишната хубавица обаче не счита да търси реализация в Англия, а се върна у нас. Тук тя прекара празниците със фамилията си, а получи и подарък — кученце.
Именно до момента в който позираше с него в обществените мрежи, Мелина разкри и част от имението на Маджо.

Красиви градини, високи дувари, кули и терасовидно построен двор ограждат имението. Къщата евентуално е на равнище под улицата, защото парцелът е построен на скатове. Вилата е на два етажа и е заобиколена от високи стени, които да държат любопитните надалеч от жителите на дома.

Домът на Маджо в София рядко се употребява, защото Швейцария от години е негов втори дом. Най-често той отскача до столицата за значими бизнес каузи или основни задължения свързани с работата му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР