Дъщерята на Ивайла Бакалова отпразнува завършването на средното си образование

...
Дъщерята на Ивайла Бакалова отпразнува завършването на средното си образование
Коментари Харесай

Ето го бала на щерката на Ивайла Бакалова

Дъщерята на Ивайла Бакалова отпразнува завършването на междинното си обучение в Англия и на българска земя в ресторант "Лебеда ". Заведението се стопанисва от настоящия мъж на Мис България, а майка и щерка бяха избрали да са в синьо за празника. „ Бъдещето принадлежи на тези, които имат вяра в хубостта на техните фантазии ", написа гордата родителка. Рая е плод на любовта й с Румен Гайтански, който от дълго време има друго семейство. Сред гостите на Рая и майка й беше бащата на друга Рая - Азис.



През март 2001 година 19-годишната тогава варненка Бакалова става "Мис България " на конкурс, за който се твърди, че името й е авансово спрягано в коридорите. Той е проведен от "Мегаталант " - компанията на Дарина Павлова, брачна половинка на Илия Павлов, президент на "Мултигруп ". Председател на журито е Иван Славков, а водещ Слави Трифонов. За състезанието през 2001 година Павлов е купил правата от друга известна миска - Евгения Калканджиева. На 22 година миската ражда дете на Румен Гайтански - Вълка, притежателя на компания "Волф ", която по това време има концесия за разчистване в София.



Според изявления през 2015 година се открива в Дубай. През 2018 година споделя в изявление, че работи в капиталов фонд като съветник на клиенти, искащи да влагат парите си в парцели. Рая в началото също е с нея, само че не устоя на климата в емирството и отпътува за Англия, където приключи междинното си обучение.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР