Дъщерята на Христо Стоичков този път наистина каца на родна

...
Дъщерята на Христо Стоичков този път наистина каца на родна
Коментари Харесай

Мика Стоичкова пристига с бебето в България

Дъщерята на Христо Стоичков този път в действителност каца на родна земя дружно с рожбата си, освен това напълно скоро. Това научихме от фотосите, които по-голямата дъщеря на Камата е споделила на профилите си във Facebook и Инстаграм.

Нея и бебето й чакахме да забележим по-рано още през юни във връзка благотворителния мач на Димитър Бербатов.

Явно обаче младата майка тогава е била възпрепятствана. Под един от фрагментите, на който се виждат два отворени куфара, Мика е написала "On the road again... БГ-тайм ".

Прочети повече


Дъщерята на Христо Стоичков този път в действителност каца на родна земя дружно с рожбата си, освен това напълно скоро. Това научихме от фотосите, които по-голямата дъщеря на Камата е споделила на профилите си във Facebook и Инстаграм. Нея и бебето й чакахме да забележим по-рано още през юни във връзка благотворителния мач на Димитър Бербатов. Явно обаче младата майка тогава е била възпрепятствана. Под един от фрагментите, на който се виждат два отворени куфара, Мика е написала "On the road again... БГ-тайм ".

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/zhulta-shpionka/mika-stoichkova-pristiga-s-bebeto-v-bulgariya.51709.html Дъщерята на Христо Стоичков този път в действителност каца на родна земя дружно с рожбата си, освен това напълно скоро. Това научихме от фотосите, които по-голямата дъщеря на Камата е споделила на профилите си във Facebook и Инстаграм. Нея и бебето й чакахме да забележим по-рано още през юни във връзка благотворителния мач на Димитър Бербатов. Явно обаче младата майка тогава е била възпрепятствана. Под един от фрагментите, на който се виждат два отворени куфара, Мика е написала "On the road again... БГ-тайм ".

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/zhulta-shpionka/mika-stoichkova-pristiga-s-bebeto-v-bulgariya.51709.html
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР