Дъщерята на актьора Владимир Пенев – Яна, буквално му е

...
Дъщерята на актьора Владимир Пенев – Яна, буквално му е
Коментари Харесай

Владо Пенев към дъщеря си: От теб актриса не става

Дъщерята на артиста Владимир Пенев – Яна, безусловно му е одрала кожата и наподобява съвсем на известния си баща.

27-годишното момиче има същите огромни тъмни очи като на татко си и същия овал на лицето. Макар че е дама, е взела и походката и телосложението на баща си, означават сътрудници на Владо. „ Клоня към хипохондризъм, което сигурно съм наследила от баща “, смее се пък Яна, цитира „ Таблоид “.

Единственото, което обаче не е наследила от него, е актьорската специалност. При това самият Владимир Пенев забранил на щерка си да следва неговите стъпки и да следва в НАТФИЗ. „ Не станах актриса, може би тъй като татко ми ме спря от това. Никога не съм проявявала чак подобен интерес към актьорската професия”, прибавя още младата дама и споделя, че баща й строго отсякъл: „ От теб актриса не става”.

Яна е плод на любовта на известния артист с кукловодката Мария. Двамата се залюбили на снимачната площадка. Владо и Мария обаче се развеждат на десетата година от брака си, когато детето им е на 7. Постепенно обаче родителите се отчуждават един от различен и въпреки да не престават да се обичат, вземат решение, че е по-добре да се разделят.

И Мария, и Владо не одобряват тезата, че в тази нежна за детето възраст е по-добре да не разделят, с цел да не го тормозят душевен. „ Между нас с майката на Яна имаш известно напрежение и не искахме то да въздейства на щерка ни. По-честно и по отношение на нея беше да се разведем”, споделя артистът. И двамата родители обаче остават в съвършени връзки и се грижат солидарно за момичето.

Яна Пенева се отдава на стопанската система и финансите. Завършва висшето си обучение в Барселона. В момента е шеф на столично заведение.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР