Дървено колело на ток откриха българиДървен електрически велосипед, произведен от

...
Дървено колело на ток откриха българиДървен електрически велосипед, произведен от
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в четвъртък, 8 февруари 2018

Дървено колело на ток откриха българи

 01-durveno-kolelo

Дървен електрически велосипед, създаден от българи, беше показан на 21-вия Европейски конгрес по екоиновации в София. Събитието е част от календара на Българското европредседателство. 13 изложители демонстрираха своите екологични планове пред 500 посетители. Уникалният ръчно направен първообраз на електровелосипед с дървена рамка беше показан от производителят варненската компания Eljoy.

Наказания чакат министри
за е-управлението


 04-01

Премиерът Бойко Борисов разпореди на министрите да се ангажират по-активно с въвеждането на електронното ръководство. “Това, че месец-два не ви занимах с тематиката, не значи, че е отпаднало. Не пилейте времето! Въвеждането на електронно ръководство е приоритет. Това е най-практическата мярка в битка с корупцията ”, съобщи министър – ръководителят по време на вчерашното съвещание на Министерски съвет.

Кръв и пердах
разискват протестърите в интернет


 петко ковачев

„ Кръв ”, „ за какво се отделихме от пичовете с качулките, а не им помогнахме ”, „ няма да има обществен апел за пердах, с цел да не научат ченгетата ” – това е част от връзката във фейсбук сред някои от уредниците на по този начин наречените „ митинги в отбрана на Пирин ”. Сред тези хора са и представители на „ зелените ”. До момента полицията и службите за сигурност не упражняват своите законови пълномощия, с цел да пресекат протичащото се.

Относно заблудите, обсебили фрау Келер

 Ска Келер

Коментар на Петьо Блъсков

Националното разследване пое
случая с детето на Московски


 моторна шейна

Разследването на случая с моторна шейна, при който почина синът на транспортния министър Ивайло Московски, е предоставено на Националната следствена работа (НСлС). Това е станало през вчерашния ден с разпореждане на основния прокурор Сотир Цацаров, издадено по предложение на административния началник на Окръжна прокуратура-София и наблюдаващия случая прокурор.

Илон Мъск прати
алената си Тесла на Марс


 17_100

Канадско-американският инженер, бизнесмен и милиардер Илон Мъск изпрати към Марс един от персоналните си коли – червен електрически автомобил от марката “Тесла ”, която е негова благосъстоятелност. Кабриолетът полетя на борда на “Фалкон хеви ” – най-мощната в света ракета притежател, създадена от компанията SpaceX, също благосъстоятелност на Мъск. Тя започва сполучливо в 22,45 часа българско време във вторник от площадка на космодрума в Кейп Канаверал, в американския щат Флорида.

Време е Висш съдебен съвет да освободи ръководителя на Върховен касационен съд

 14-fax

С оставката си Красимир Влахов отбрани достолепието на съдиите и направи окончателно предварителното
преустановяване на мандата на Лозан Панов

На дебелоглав,
с глава в стената


 10_1

Лондон продължава да договаря без да знае какво желае – коментар на Благовест Бенишев

Демографската рецесия не е от през вчерашния ден

 11-%d0%ba%d1%83%d1%82%d0%b8

Населението на България застарява, множеството от българките са пенсионерки – разбор на доктор Султанка Петрова, зам.-министър на труда и обществената политика

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР