Даровете на ума и сърцето“ е мотото на деветото издание

...
Даровете на ума и сърцето“ е мотото на деветото издание
Коментари Харесай

Откриваме фестивала Здравей, Здраве! за девета година

„ Даровете на мозъка и сърцето “ е мотото на деветото издание на фестивала “Здравей, Здраве! ”, който ще се организира в града под тепетата в уикенда на 21 и 22 април в Дома на техниката на ул. “Гладстон ” 1 и Градската градина. Фестивалът, отдаден на здравето и здравословния метод на живот, от тази година е част от формалната стратегия на „ Пловдив – Европейска столица на културата 2019 “.

В рамките на два дни посетителите на събитието ще имат опция да се включат в  поредност от безвъзмездни прояви и демонстрации, свързани артикули за предварителна защита и здраве. Повече от 130 практици-холистици, спортни инструктори и производители на здравословни артикули и услуги се сплотяват от желанието да споделят познание и опит в нетрадиционните  подходи в лекуването на болести и нужната грижа, с цел да бъдат избегнати.

Фокусът тази година е върху тематики, които ангажират с присъединяване в цялостния здравословен развой, активизират персоналния капацитет за основаване на удобна среда и живот, изпълнен със смисъл. Акценти в програмата са тематики като “Аз, Лечителят ”, “Успешен глас-природен глас ”, “Епигенетика или за какво не сме жертви на наследствеността ”, както и тематики свързани с финансовата независимост, фантазиите, щастието и други Ще се оферират и книги за писане на рода и родовата памет.

Повече от половината лектори в изданието за първи път се показват в Пловдив и техният взор дава спомагателен сексапил на събитието. На форума ще вземат участие и представители на научната общественост – факт, който потвърждава разгръщането на капацитета на този известен пловдивски конгрес.

Интересни акценти ще бъдат и представянето на системите за ранно предизвестие за естествени рискове, “Пръстенът на Атлантида ”, както и изгодите от „ бебеносенето “.

Предвидени са и креативен работилници, в които дребни и огромни ще могат да тестват рисуването с къна или отливане на свещи с пчелен восък.

Неизменно съпътстващите ревюто спорт и придвижване ще са ситуирани както на закрито, по този начин и навън в Градската градина (до Виенския павилион). Предвидени са игри, занимания в колектив – танци, групова подготовка по подвижност, сърдечна-танц медитация, хип-хоп, тай-чи, зумба, йога и други.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР