Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън поздрави България по случай

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън поздрави България по случай
Коментари Харесай

САЩ: България е наш съюзник и приятел

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън поздрави България по случай националния ѝ празник, 3 март, съобщи организация БГНЕС.

„ Като другари, съдружници и сътрудници, Съединени американски щати и България споделят уговорката си към свободата, правата на индивида, демократичните и виновни институции, сигурността и пазарната стопанска система. Поддържането на тези мъчно извоювани полезности не е елементарно, само че всички ние би трябвало да се стремим да го вършим – за себе си и за бъдещите генерации “, се споделя в поздравлението на държавния секретар.

„ Очакваме с неспокойствие да работим дружно, до момента в който сте отпред тази година на самодейност „ Три морета “ и до момента в който се възвръщаме от световната пандемия, съживяваме стопанските системи си, укрепваме нашите институции, оправяме се с общи районни и световни провокации и доразвиваме стратегическото си партньорство”, акцентира държавният секретар. „ Отправям най-хубави пожелания за една спокойна, здрава и просперираща година и чакам бъдещо развиване на другарството и все по-тясно съдействие “, написа още Блинкън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР