Държавният глава Румен Радев връчи мандат за посочване на кандидат

...
Държавният глава Румен Радев връчи мандат за посочване на кандидат
Коментари Харесай

Президентът: Всяко българско правителство трябва да се ръководи от ценностите за мир, справедливост и свобода

Държавният глава Румен Радев връчи мандат за изтъкване на претендент за министър-председател на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “

Вярвам, че полезностите, които сплотяват хората от левицата – мир, правдивост, взаимност, независимост, са и полезности, от които би трябвало да се управлява всяко българско държавно управление. Това съобщи президентът Румен Радев при връчването на мандата за изтъкване на претендент за министър-председател на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “. Мандатът получи ръководителят на парламентарната група Георги Свиленски.

Държавният глава уточни, че „ Българска социалистическа партия за България “ е запазила положителния звук в комплицирана коалиция. Показахте, че можете да търсите консенсус, да съжителствате във властта и да работите дружно със свои политически съперници, добави президентът Радев.

Председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски увери, че ще бъдат положени всички старания да бъде формиран постоянен кабинет.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР