Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия

...
Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия
Коментари Харесай

Румен Радев настоя "незабавно" прокуратурата да публикува целия му чат с Пламен Бобоков


Държавният глава Румен Радев приканва прокуратурата да разгласява неотложно целия му „ чат “ с Пламен Бобоков, оповестиха от прессекретариата на президента.

Селективното издание на обособени известия от господин Пламен Бобоков до президента без отговорите на президента основава внушения за нещо прикрито и неправилно. В публичен интерес е прокуратурата да разгласява целия чат сред президента и господин Пламен Бобоков, се споделя още в известието на прессекретариата.

Днес бе публикувана нова текстова връзка от Специализираната прокуратура, от която се вижда, че предприемачът Пламен Бобоков персонално си поддържа връзка с президента Румен Радев, обръща се към него на „ ти “, а също по този начин си кореспондира и с Десислава Радева.

Самият Бобоков даде да се разбере в утринен блок, че си е писал SMS-и и с премиера Бойко Борисов, към който се обръща с фамилиарното " Здрасти, необут ". тези обстоятелства обаче все още не са отразени от прокуратурата.

Комуникацията сред Бобоков и Румен Радев се разгласява с позволение на наблюдаващите прокурори, според член 198 Наказателно-процесуален кодекс. Същата се съдържа в експертиза на мобилен телефон, употребен от П.Б.

Анализът на връзката откри замяна на известия сред посочените лица със следното наличие:

На 29.09.2019 година в 16:15 ч. Plamen Bobokov изпраща на Prezident – Rumen Radev известие с текст: „ Привет от Монровия! Сенатът гласоподава през вчерашния ден нашата концесия и Приста Порт е към този момент формален концесионер на пристанище Бюкянън в идващите 25 години!……Президент Джордж Уеа доста би се радвал да се види и запознае с теб! Ето за какво е належащо и съществено назначение на дипломат в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на идния огромен конгрес в Ню Йорк и големи благодарности за поддръжката! Пратил съм координатите, в случай че има потребност от нещо съм на линия 24/7! “. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР