Държавният глава Румен Радев изказва съболезнования на семейството и близките

...
Държавният глава Румен Радев изказва съболезнования на семейството и близките
Коментари Харесай

Радев: Като доблестен български офицер генерал Никола Колев вдъхновяваше и възпитаваше с личен пример

Държавният глава Румен Радев изрича съболезнования на фамилията и околните на военачалник Никола Колев, оповестяват от президентството.

„ Генерал Колев ще бъде запомнен като извънредно квалифициран офицер и почитан пълководец с неоспорим принос към развиването, издигането и одобряването на престижа на въоръжените ни сили “, декларира президентът в съболезнователното си писмо.

Румен Радев акцентира, че военачалник Колев оставя ярка диря с високия си професионализъм и подготвеност, с лидерските си качества, които непроменяемо е показал както във връзка с стратегическото управление на Българската войска, по този начин и в своята обществено-политическа активност.

В писмото си до опечалените президентът отбелязва и значимите заслуги на военачалник Колев за реализирането на редица обществено значими планове и родолюбиви дела. „ Като героичен български офицер, който твърдо и поредно отстоява своите позиции, военачалник Колев въодушевяваше и възпитаваше с персонален образец “, се акцентира в съболезнователното си писмо президентът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР