Държавният глава Румен Радев и служебния премиер Стефан Янев поздравиха

...
Държавният глава Румен Радев и служебния премиер Стефан Янев поздравиха
Коментари Харесай

Президентът и премиерът поздравиха учениците за първия учебен ден

Държавният глава Румен Радев и служебния министър председател Стефан Янев поздравиха учениците за празника. Пожелаха им триумф и нови познания.

" Пожелавам доста здраве, доста нови познания, другари на нашите деца, които прекрачват през днешния ден още веднъж прага на учебното заведение. Най-вече триумф на първолаците, знаете за тях това е сърдечен ден, за техните родители. И с голяма признателност към българския преподавател! ", сподели президентът Радев.

Президентът посети най-старото учебно заведение в Пазарджик, а министър председателят учебно заведение " Неофит Рилски " в Габрово.

" Да употребявам опцията още един път да благопожелавам първия образователен ден на всички учители, на всички родители, на всички деца - дребни и огромни, тръгнали по пътя на знанието, по пътя на личното развиване и усъвършенстването. Денят, който символизира точно този път. Затова би трябвало да бъдем съпричастни и още един път да подчертаем, че образованието, науката е народен приоритет и сега като предствляващ държавното управление желая да заявя, че ще създадем всичко допустимо да развиваме образованието и науката в България, тъй като това е бъдещето ", съобщи служебният министър-председател Стефан Янев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР