Държавният глава на Турция Реджеп Тайип Ердоган не изключи, че

...
Държавният глава на Турция Реджеп Тайип Ердоган не изключи, че
Коментари Харесай

Ердоган отново постави на карта членството на Турция в ЕС

Държавният глава на Турция Реджеп Тайип Ердоган не изключи, че договарянията за присъединението на страната му към Европейския съюз може „ един ден да спрат “. Съответното той съобщи на конференция в Анкара преди отпътуването си за посещаване в Съединени американски щати, съобщи TACC, представена от организация " Фокус ".
„ Европейски Съюз постанова наказания против нас от 1959 година Винаги сме били разсейвани от обещания, че ще бъдем признати. Обещанията обаче не са спазени. Трябва да знаете, че през днешния ден Турция е страна, която седи с вас на масата за договаряния, само че тази маса не е обвързана с нас. Преговорите може да приключат един ден ", предизвести Ердоган.
Припомняме, че Европейски Съюз стартира договаряния с Турция за присъединение към Общността още през 2005 година, само че в този момент този развой е в на практика замразено положение - официално заради блокирането му от страна на Гърция и Република Кипър, само че в реалност заради фундаменталното противоречие на водещите страни от Европейски Съюз, най-вече Франция и Германия.

Ердоган съобщи още, че ще подчертае пред американския си сътрудник Доналд Тръмп, че Съединени американски щати би трябвало да създадат повече, с цел да приложат съглашението за преустановяване на огъня в Сирия. Знаете, тази договореност двете страни реализираха в подмяна на прекъсване на интервенцията на Анкара „ Извор на мира “.
„ Ще му кажа, употребявайки документи, че съглашението, което постигнахме за интервенцията, не се ползва изцяло “, означи още Ердоган пред публицисти, преди да замине за визитата си във Вашингтон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР