Държавният департамент на САЩ съобщи, че Русия и Сирия почистват

...
Държавният департамент на САЩ съобщи, че Русия и Сирия почистват
Коментари Харесай

САЩ твърдят, че Русия и Сирия почистват мястото на химическата атака в Дума

Държавният департамент на Съединени американски щати заяви, че Русия и Сирия почистват местата, на които са използвани бойни отровни субстанции в обитаемото място Дума край Дамаск. Това съобщи на 19 април говорителката на Държавния департамент на Съединени американски щати Хезър Науърт.
На постоянния брифинг в четвъртък Науърт съобщи, че Съединени американски щати разполагат със заслужаваща доверие информация, която сочи към това, че съветски чиновници работят със сирийския режим, с цел да забавят и забранят достъпа на инспектори (от Организацията за възбрана на химическите оръжия - ОЗХО) в Дума, съобщи БГНЕС.
" Смятаме, че става дума за старания, ориентирани към осъществяване на техни лични режисирани следствия. Както считаме, съветски чиновници са работили със сирийския режим, с цел да извършат дезактивация на местата на хипотетичните офанзиви и да отстранен изобличаващите свидетелства за приложимост на химически оръжия ", съобщи представителката на външнополитическото ведомство на Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР