Държавният департамент на САЩ, Пентагонът и други американски ведомства се

...
Държавният департамент на САЩ, Пентагонът и други американски ведомства се
Коментари Харесай

Washington Post: Готвят украинско правителство в изгнание

Държавният департамент на Съединени американски щати, Пентагонът и други американски ведомства се приготвят за обстановка, в която околните на Зеленски би трябвало да изоставен Украйна. Обмисля се и сюжетът за основаване на украинско държавно управление в заточение, написа Washington Post, представен от РИА Новости.

„ Готвим проекти за изключителни обстановки за всеки вероятен случай “, сподели пред изданието неназован източник от администрацията на Съединени американски щати, който не изключи сюжет, при който Зеленски ще сътвори „ държавно управление в заточение “ в Полша.

Според WP Зеленски е разискал с американски публични лица дали би трябвало да се реалокира от Киев в Лвов, по-близо до полската граница. Според неназован почитан украински източник, защитата на Зеленски е подготвена бързо да реалокира него и останалите министри до западната граница.

„ Досега той отхвърля да напусне “, сподели украинският чиновник, представен от вестника.
Освен това, съгласно вестника, европейските дипломати, сходно на американските си сътрудници, " стартират да се приготвят по какъв начин да поддържат украинското държавно управление " при положение на " рухване " на Киев.

Според неназован почитан европейски посланик, признатата резолюция на Общото заседание на Организация на обединените нации, осъждаща съветската интервенция, служи като детайл за " полагане на основите " за признание на администрацията на Зеленски за законно държавно управление на Украйна и за поддържане на това държавно управление " на повърхността ", даже в случай че то към този момент не може да управлява територията на страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР