Държавният департамент моментално изтегляне от Киев, Украйна на семействата на

...
Държавният департамент моментално изтегляне от Киев, Украйна на семействата на
Коментари Харесай

САЩ наредиха моментално изтегляне от Украйна на семействата на дипломатите си |

Държавният департамент мигновено евакуиране от Киев, Украйна на фамилиите на чиновниците в посолството на Съединени американски щати поради опасност от съветски военни дейности и позволи на дипломатите да изоставен по тяхно предпочитание, до момента в който президентът Джо Байдън задълбочава напъните за увеличение на американското военно наличие в Източна Европа, с цел да противодейства на Русия.

" По всяко време Русия може да стартира военни дейности - се споделя в изказване на американското посолство. - Властите няма да са в положение да изтеглят американски жители при сходни непредвидени условия. "

Държавният департамент позволява изтеглянето на задачата в Украйна от нерешителност, заради продължаващите съветски старания за дестабилизиране на страната и подкопаване сигурността на украинските жители и други, посещаващи или пребиваващи в Украйна. Обсъдихме тази стъпка с украинското държавно управление, се споделя още в известието.

Съединени американски щати твърдят, че не престават да поддържат Украйна и че решението им няма да повлияе на уговорката им за намиране на дипломатическо решение макар " дъбоко притеснителното скупчване на сили на Русия " по границата с Украйна.

От американското външно министерство показват, че " има информация за планувано от Русия доста военно деяние против Украйна ". В известието се споделя още, че изискванията в " окупирания от Русия Крим и следената от Русия източна част от Украйна са непредвидими " и могат бързо да се влошат.

Държавният департамент също предизвести американските жители да не пътуват до Русия поради напрежението по границата с Украйна.

Очаква се тази седмица Съединените щати да връчат на Русия в писмена форма своите терзания за протичащото се и разновидности за деескалация след срещи сред дипломати от двете страни. Администрацията на президента Джо Байдън твърди, че при каквото и да ново влизане на съветски военни елементи в Украйна ще има бърза и сериозна реакция, само че някои законодатели упорстват за налагане на наказания още в този момент.

Според " Вашингтон пост " администрацията на Байдън обмисля надзор на износа, който да нанесе удар по стратегически съветски промишлености. Държавен чиновник, представен от изданието споделя, че при инвазия на Москва може да се стигне до блокиране на износа до Русия на неща като изкуствен интелект, квантови компютърни системи, както и такива, свързани с гражданската авиация.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР