Държавните органи като че ли всяват малко черни мисли у

...
Държавните органи като че ли всяват малко черни мисли у
Коментари Харесай

Доц. Чорбанов: Днес имаме 8 починали от COVID-19, но ежедневно у нас умират 300 души от други болести

Държавните органи сякаш всяват малко черни мисли у хората с някакви сюжети, които за благополучие не се сбъднаха. Болниците не са претъпкани, нито имаме тежко заболели пациенти. Да, правилно е, че осем души са умряли от ковид в последното денонощие, само че в България умират 300 души всеки ден в страната от заболявания. Това съобщи в студиото на "Здравей, България " доцент Андрей Чорбанов, началник на департамента по имунология в Института по микробиология към Българска академия на науките.

Той призна, че "черният " лист от страни, които слагат България под карантина поради повишените случаи на новозаразени у нас в последните седмици наподобява става все по-голям и регистрира, че постоянно по-големият брой проби ще дава по-различна картина на обстановката

159 са новите случаи на COVID-19 у нас, умрелите са осем

В скорошно изследване на института "Пастьор " бе открито, че във френските учебни заведения не е потвърдено, че има предаване на вируси сред децата, т.е. възрастните заразяват децата, а не противоположното, както се твърдеше по-рано, изясни доцент Чорбанов.

Австрия забрани пътническите полети от България

Би било нечиста сделка, в случай че кажа изрично каквото и да е, защото няма директни доказателства. Едва ли ще можем да знаем какъв е процентът от вирусоносители, а и тези манифестации не са общоприети, защото с дребни изключения се вижда, че има отдалеченост сред хората, уточни той във връзка с митингите в столицата и добави в умозаключение, че има голяма разлика сред инфектиран и болен от COVID-19.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР