Държавната атлетическа комисия към щата Невада (САЩ) временно отстрани Конър

...
Държавната атлетическа комисия към щата Невада (САЩ) временно отстрани Конър
Коментари Харесай

Спряха правата на Хабиб и Конър

 Посрещнаха Хабиб Нурмагомедов като народен воин (видео)
Държавната атлетическа комисия към щата Невада (САЩ) краткотрайно в профил Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов от идни изяви в UFC.

Делото на двамата състезатели ще се състои на 24 октомври. Тогава представителите на комисията ще гласоподават дали е належащо да отстранят бойците за целия период на следствието, което се води против тях.

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов помрачи безапелационната си победа над ирландската суперзвезда Конър Макгрегър, откакто след края на срещата прескочи клетката и атакува хора от екипа на Макгрегър.

Представители от тима на Хабиб пък скочиха и нападнаха Конър. Това беше едно гигантско крушение, което ужаси някои хора и забавлява други.

В последна сметка единственото мнение, което има значение след случилото се, е това на Държавната атлетическа комисия на Невада.

От комисията към този момент взеха решение да задържат хонорара на Нурмагомедов в размер на 2 милиона $, до момента в който в това време разрешиха на Макгрегър да прибере своите 3 милиона $, откакто прегледаха фрагменти от случая. Това беше знак, че комисията възнамерява по-тежки наказания за Хабиб, в сравнение с за Конър Макгрегър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР