Държавната агенция за закрила на детето от 13 години управлява

...
Държавната агенция за закрила на детето от 13 години управлява
Коментари Харесай

Община Плевен се присъединява към популяризирането на Националната телефонна линия за деца 116 111

Държавната организация за протекция на детето от 13 години ръководи Националната телефонна линия за деца 116111, която е с съгласуван европейски телефонен номер.Чрез линията децата и възрастните, които са загрижени за тях, могат да бъдат изслушани, съветвани и подкрепени от потвърдени експерти анонимно, гратис, 24 часа, 7 дни в седмицата.

С цел разпространение и реализиране на оптималната гласност и досегаемост на Националната телефонна линия за деца 116 111 Община Плевенпостави на началната страница на своя уебсайт прибавен банер, който води към формалната страницата на телефонната линия на следния ел. адрес:https://www.116111.bg/

Националната телефонна линия за деца 116 111е най-бързата опция за подаване на сигнал за дете в риск, защото има построена връзка с Националната система 112, отделите за „ Закрила на детето “ в цялата страна, районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, РУО към МОН и други

Всяко дете, което търси поддръжка и желае да бъде изслушано, може да се свърже непрекъснато с Националната телефонна линия за деца 116 111. Всеки човек, който е угрижен за дете или е очевидец, че то е в риск, може да се свърже с телефон 116111.

Консултантите, които дават отговор на позвъняванията, са психолози
Всичко за Вашата сватба
и педагози. Те са експерти с богат опит в работата с деца и фамилии. Готови са да изслушат и да поддържат обаждащия се, а споделеното на линията остава поверително.

От месец юни 2021 година Националната телефонна линия за деца 116 111 е част от Глобалната мрежа за помощ на деца Child Helpline International, която обгръща 167 телефонни линии за деца в 140 страни.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg